O nama

Slatkiši koji vas čine srećnim!

Mi smo vam poznatiji kao Candy Universe. 10 maloprodaja pick and mix slatkiša u 4 najveća grada u Srbiji. Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i u Nišu.​Nakon 7 godina iskustva i rada sa „slatkišima koji vas čine srećnim“ odlučili smo da poslovnim poklonima posvetimo posebnu i adekvatnu pažnju. Uz vrhunski kvalitet i čokoladni simbol elegancije rešili smo da podržimo vaše poslovanje, pomognemo vam da se predstavite i ojačate svoj brend.


Iz ove uspešne B2C priče razvili smo i naš B2B - Acante. Ono što je Candy Universe u individualnim, to je Acante u korporativnim poklonima.


Kada želite jedinstvenim poklonom da se zahvalite, da podsetite klijente na uspešnu saradnju, kada je reč o važnim datumima za vas i vaše poslovne saradnike, ili da nagradite učinak zaposlenih i njihovu lojalnost, mi smo tu. Poslovni pokloni govore šta mislimo o poslovnim partnerima i šta nam saradnja sa njima znači, šalju poruku o nama, o zaposlenima ali pre svega o kompaniji. O želji za nastavak uspešne poslovne saradnje.


Zato smo pokrenuli pre 4 godine brend Acante, koji će vam pomoći da, uz naše višegodišnje iskustvo, napravite idealnu kombinaciju čokoladnih dražeja, belgijskih čokolada i pralina, kako biste obradovali svoje klijente ili zaposlene. Sada je iza nas veliki broj klijenata, od kojih su mnogi eminentne i jake kompanije. Naš najveći uspeh? To što se mnogi od njih vraćaju saradnji sa nama i postali su nam stalni klijenti.


Belgijska čokolada i belgijske praline su idealan korporativni poklon, pogotovo u kombinaciji sa luksuznim pakovanjem, koje može biti personalizovano. Time se posebno izdvajate u očima vaših klijenata i jačate svoj brend.

Jer ljudi radije posluju sa onima koje znaju i vole. Baš zato je slanje promišljenog poklona savršen način da vaša kompanija postane željeni poslovni partner.


Trenutno nas je 40 u firmi i svi zajedno pokušavamo da još dublje uđemo u sve tajne proizvodnje, prodaje, dizajna, logistike, prezentacije na društvenim mrežama... Presrećni smo što i dalje postojimo i što i dalje napredujemo.
Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!