Hit model u poslovnom poklanjanju! Jednom poručeno - isporuka po potrebi

poklon_image

Da li su korporativni pokloni deo vašeg godišnjeg plana?

Poslovne veze nisu samo ugovori, dogovori, pregovori i slično. Oni su pre svega međuljudski odnosi i ozbiljne firme pridaju veliki značaj njihovom očuvanju.  

Ne samo to, nego i idu korak ispred svih,  misle o tome na vreme i unapred planiraju svoja korporativna poklanjanja. To je zato jer znaju da ovi pokloni nisu nešto što treba da bude iznenadni praznični trošak, već dobro planirana strategija

Zato je pravo vreme za naručivanje poslovnih poklona – sada!

Ne čekajte zadnji čas! 

Nova godina, 8. mart i godišnjice firme neminovno stižu svake godine. Planirajte ih na vreme, a uvek možete imati u rezervi i poklone za nenadane situacije. 


poslovni_poklon_image

Sukcesivni model

Acante vam nudi jedinstvenu uslugu – naručite danas čokoladne poslovne poklone  za celu poslovnu godinu, a oni se parcijalno isporučuju onda kada vam treba. Neki paketi za Novu godinu, neki za godišnjicu firme, neki onako bez prazničnog povoda – da pokažete zahvalnost poslovnim partnerima ili da motivišete zaposlene. 

Da se razumemo - to ne znači da treba da lagerujete čokoladu negde u svojoj firmi. Treba samo da napravite plan i dogovor sa Acante-om.

Brendirane kutije se dizajniraju i štampaju odmah i čekaju spremne, a  kada vam zatrebaju – samo zatražite da vam ih napune i pošalju.

Ovo je bitnije nego što na prvi mah mislite - ovde ste oslobođeni skladištenja i sve  se čuva u adekvatnim uslovima, spremno na isporuku kad god vama zatreba. 

Sukcesivna isporuka slatkih poslovnih poklona je osiguranje da vaši poslovni pokloni uvek stignu na vreme i da ih imate brzo spremne, kad god da  zatrebaju!

I još jedna velika prednost sukcesivnih aranžmana je sukcesivno plaćanje - samo 20% plaćate odmah, a ostatak pri svakoj novoj porudžbini prema početnom dogovoru. 


Poslovni_pokloni_Lukoil_strabag

Zašto baš čokoladni poslovni pokloni?

Poslovni pokloni se pažljivo biraju jer treba da su sa dobrim ukusom i sa merom! Imamo predlog koji se uklapa u ovaj opis – najbukvalnije moguće!

U poslovnom svetu, veze se ne grade samo od poslovnih dogovora  već i od malih gestova pažnje. Poslovni pokloni su način da te male gestove izrazimo,  da pokažemo zahvalnost i stvorimo dublje veze sa klijentima, partnerima i kolegama. 

Ima li boljeg načina da to postignemo od čokolade?

Možda niste razmišljali o tome, ali definitivno je pravi izbor kada tražite nešto sa ukusom i merom. 

Pored toga, univerzalna je, uklapa se u sve prilike koje se obeležavaju, svi je rado prihvataju i što je najvažnije – upotrebe je.

I baš zbog toga, ova vrsta biznis poklona sve je popularnija u poslovnom svetu i napravila je pravi preokret kada je poslovno poklanjanje u pitanju.


Brendirane kutije čokolade – da zasladite poslovne veze

Kad biramo poslovne poklone, često smo suočeni s izazovom da izaberemo nešto što će biti sa dobrim ukusom i merom. Nešto što neće biti pogrešno shvaćeno, a ni dosadno i već viđeno.

Idealno rešenje su slatka korporativna pakovanja, kakva nudi Acante

Ovakvi poslovni pokloni  nisu samo nešto što se daje „radi reda“. Oni su postali neprocenjivi resurs u održavanju poslovnih veza, a evo i zašto: 

•    Doprinose lojalnosti klijenata i partnera.  Dajmo sebi za pravo da priznamo – svi volimo poklone i ti mali gestovi pažnje nas na neki način „kupuju“. Posebno su se dobrim pokazale čokolade i čokoladne poslastice, jer ko još ne bi bio lojalan firmi koja vas snabdeva nečim što svi vole?!

•     Ostavljaju pozitivan utisak i sliku o firmi. Neće svi pokloni za poslovne partnere ostaviti isti utisak. Na neke je lako ostati ravnodušan,  ali na ovako slatke korporativne poklone – teško. 


3 razloga zašto je čokolada savršen korporativni poklon

Evo dobrih argumenata da odmah kontaktirate Acante i da zasladite poslovne odnose.

Vaš logo na kutijama čokolade

Svi znamo da mnogi „logotip“ pokloni često završe negde na dnu fioke, zaboravljeni i zatrpani nekim potrebnijim stvarima. Primera radi, onaj upaljač koji je poklonjen nekome ko nije pušač.

Sa čokoladom ovo nema šanse da se desi! Ova korporativna pakovanja ostaju primećena i upotrebljena na pravi način. 
Vaš logo na kutiji sa čokoladama se ne gubi u neredu, već postaje zvezda predstave. 

Potrebno je samo da izaberete izgled kutije, veličinu i slatki sadržaj vaših odmerenih poslovnih poklona sa ukusom.
Korporativni_brendirani_pokloni_image

Unikatan i nezaboravan poklon

Kutije čokolade sa vašim logoom su poput kreativne kapi u moru dosade. Ovi poslovni pokloni su toliko jedinstveni da će vaši klijenti, partneri i saradnici sigurno pričati o njima.

Da se razumemo, nije stvar samo u kutijama, već i u kvalitetu i raznolikosti čokolade koji se u njima nalaze - fine čokoladne dražeje, ručno rađene belgijske čokolade i belgijske praline. Pri tom, ovih nesvakidašnjih čokoladnih slatkiša ima u toliko vrsta, da svaki put možete praviti drugačije kombinacije i dodati momenat iznenađenja  - čak i ako ponavljate ovu poklon soluciju za razne prilike. Kada su čokoladni slatkiši u pitanju, niko vam neće zameriti i pomisliti: „ O, ne! Još jedna kutija čokolade! Šta ću sa njom?!“


Univerzalna privlačnost čokolade

Čokolada govori  univerzalnim jezikom sreće. To je jezik koji svi razumemo, bez obzira na to koliko su nam komplikovani poslovni pregovori ili koliko je stresno radno okruženje. Oni uvek izmame osmeh. Drugim rečima, slatki korporativni pokloni su kao univerzalni lek za sve poslovne i svakodnevne izazove.

Da budemo iskreni, koliko puta ste koristili onaj rokovnik koji ste dobili kao poklon? Ili upaljač? A kalendare – ko još danas gleda na njih kad imamo telefone koji su uvek uz nas? 

Brendirane kutije čokolade su u tom smislu vrlo upotrebljive i praktične. Ovo je poklon koji ne završava negde na stolu ili na dnu fioke, već se pretvara u trenutke uživanja  i radosti koje će poslovni partneri ili kolege uvek povezivati sa vašim brendom. 
Poslovni odnosi su mnogo više od hladnih transakcija - oni se grade i na emocionalnim vezama i pozitivnim iskustvima. Poslovni pokloni su tu da ove veze održavaju. Zato, nije svejedno šta ćete pokloniti poslovnim partnerima ili kolegama. Ako šaljete čokoladu kao korporativni poklon, to  je kao da šaljete osmeh na daljinu.

Čokolada je kao začin u receptu za uspešne poslovne odnose. 

Želite da zasladite poslovne veze?  Da stvorite čarobnu poslovnu priču koja će svima ostati u slatkom sećanju!  

Vaš posrednik u tome je Acante.  Treba samo da izaberete prave čokoladne slatkiše , dogovorite  dizajn kutije i količinu – a o isporukama se možete dogovarati i usput!


Vaša korpa je prazna

Pregledajte naše kategorije i
sigurni smo da ćete naći šta tražite!