Novi prolećni dizajn kutija - Candy Universe i Acante

Pratili smo kako diše poslovni svet u Srbiji i kada smo shvatili koliko je ljudima bitan odgovarajući dizajn kutija koje nudimo, rešili smo da olakšamo taj izbor svim našim saradnicima. Svima iz HR-a, marketinga ili nabavke firmi koji izuzetno cene svoje koleginice tokom cele godine, a 8. marta žele da proslave s njima njihov dan!

Napravili smo jedno jaaaako efektno i brzo za pripremu pakovanje na kojem vrlo lako možemo da odštampamo vaš logotip zlatnom digitalnom štampom! Ukoliko to ne želite... Naš logotip i sve što smo napravili do sada u poslovanju u Srbiji, ide uz poklon kao bonus i sigurnost primaocu da je poklon pred njima posebnog kvaliteta!

U ovoj kutiji mogu da se nađu najfinije belgijske praline ili neke od dvadesetak vrsta dražeja koje imamo u stalnoj ponudi.

Ono što je posebno interesantno jeste da isti ovaj dizajn možemo da primenimo i na ostale kutije iz naše ponude a uz vaš logotip. Zanimljivo, zar ne?! 

Evo primera sa Martin kutijom

A evo kako izgleda i na kutiji Amelia:Ukoliko je sve ovo što ste videli ipak nedovoljno za VIP dame oko vas...

Pripremili smo isti ovaj dizajn i za naše Candy Box-ove Nema šta, ovo je takav poklon koji će ostaviti bez teksta svaku ženu koja dobije ovakvu slatkoću!


Mix čokolada u ovom velikom pakovanju, naravno možete sami da birate i da izaberete baš jedinstven mix!


Kolega Miljan je dostupan za sve Vaše cenjene upite na 0653023847