Novogodišnji korporativni i poslovni pokloni - 12 fantastičnih ideja

Česte nedoumice velikih i malih firmi posebno krajem godine su:

  • Kako da obeležimo predstojeće praznike u firmi i sa partnerima?
  • Koji su najsigurniji načini da održavamo dobre poslovne veze i ojačamo postojeće?
  • Kako da naša firma ostavi dobar prvi utisak i ostane upamćena?
  • Kako da se zahvalimo za dobro obavljen posao?
  • Kako da na adekvatan način preskočimo distancu hladnog poslovnog odnosa i zađemo u sferu prisnog i ljudskog, na pristojan i odmeren način?

Postoje različiti odgovori na ova pitanja, ali je jako malo onih koji će zadovoljiti svačiji ukus i afinitete. I tu dolazimo do glavnog problema kada su u pitanju korporativni pokloni - zadovoljiti najveći procenat ljudi.

Naše poslovanje se zasniva na zadovoljavanju velikog broja ljudi. Kada je poklon upakovan u kvalitetnu i sa ukusom dizajniranu kutiju, u bojama i sa logom vaše firme, to ostavlja izuzetan utisak i postaje efektan potez, koji se dugo pamti. Takođe, podiže vrednost vaše kompanije kako kod zaposlenih, tako i kod poslovnih partnera.

Dozvolite da vas provedemo ukratko kroz predloge i primere, a Vi kasnije možete, u dogovoru s nama, da unosite izmene prema vašim potrebama.

Naši dizajneri će vam i pre realizacije pokazati kako će izgledati ono što ste zamislili.

Ovaj tekst će vam uštedeti dane i dane istraživanja i premišljanja i pomoći će Vam da donesete pravu odluku i rešite problem u skladu sa svojim potrebama.


Kako da obeležite poslovni jubilej ili praznike?

Ovo su trenuci kada kompanije podstiču osećaj zajedništva među zaposlenima. Osim proslava koje se podrazumevaju, dobra praksa firmi je da malim znakovima pažnje poruče zaposlenima da je kolektiv druga porodica i da su zaposleni deo nje. Jedan dobro odabran poklon koji pokriva najšire varijacije u afinitetima je pakovanje čokoladnih poslastica.

Čokoladne poslastice u našoj ponudi su:

  • Belgijska čokolada
  • Čokoladni dražeji
  • Belgijske praline


VARIJANTA BROJ 1


Ako želite klasičnu poklon varijantu za novogodišnje i božićne praznike, savršen je izbor Alicia vrsta pakovanja


Nešto veća, a slična varijanta je  Santino vrsta pakovanja.VARIJANTA BROJ 2


Ukoliko želite maštovitiji pristup, imamo rešenje i za to! U pitanju je  Lorenzo vrsta pakovanja koje imamo i u drugim veličinama.

Može da bude i sa vašim ili našim dizajnom, a logo može da bude samo na traci, kao što smo radili u ovom veoma lepom novogodišnjem dizajnu za Embroker:VARIJANTA BROJ 3


Kad želite najbolje, kada hoćete da ostavite izuzetan utisak, da iskažete veliku zahvalnost i da pokažete koliko vam je saradnja važna
, praline su fantastičan izbor, a paket sastavljen iz više elemenata najbolji!

Ovakve pakete sastavljamo sa vama u saradnji, izlazeći u susret vašim potrebama i mogućnostima:VARIJANTA BROJ 4

Tržni centar BIG je imao specifične zahteve pa smo im izašli u susret sa potpuno custom made pakovanjem, ne samo u štampi, već i u dimenzijama kutije.

Ovo je zapravo naše Tiago pakovanje, koje smo uvećali za još dve fioke i udvostručili količinu slatkiša koji su se našli u njemu.

Uz logo print želeli su i izgled pakovanja koji vizuelno prati njihovu novogodišnju kampanju.VARIJANTA BROJ 5


Pokloni mogu da budu i deo kampanje i ne moraju da budu ograničeni samo na boje i logo vaše firme.

Ovde je Pošta Srbije birala da slogan i boje kampanje primenimo na pakovanje Luna sa najfinijim čokoladama.VARIJANTA BROJ 6


Personalizovane čokoladice su dobar izbor za poslovne prostorije ili mali poklon prilikom obavljanja neke usluge, kupovine nekog vašeg proizvoda.

Čokoladice Una sa logom i bojama vašeg brenda su najjeftiniji način da doprinesete dobrom utisku - Una vrsta pakovanja.

Naši klijenti Payoneer, Strabag i Fox su prepoznali značaj ovakvog ulaganja i to je izgledalo ovako:

Payoneer


Strabag


FOXVARIJANTA BROJ 7


Za jači utisak možete da odaberete ovakve čokoladice u pakovanju Dante od 150 grama.

Na pakovanju je logo u srebrnoj foliji (može biti i zlatna). Traka takođe može biti sa personalizovanom štampom.VARIJANTA BROJ 8


Saradnja sa Gatarić Group je realizovana preko većeg broja različitih pakovanja, a u nastavku Vam prikazujemo dva pakovanja, Martin i Amelia.

Pakovanje dražeja Martin jedan je od najčešćih izbora, zbog atraktivnosti same kutije, kao i zbog gramaže


Amelia vrsta pakovanja - 140 grama belgijskih pralina u kutiji sa fiokamaVARIJANTA BROJ 9


U kutiji Tiago je 210 grama čokoladnih dražeja

Ova kutija je jedan od najčešćih izbora jer izgleda veoma luksuzno i sofisticirano, pa smo je realizovali za mnoge kompanije. Kompanija MTS se opredelila za svedeniju varijantu:VARIJANTA BROJ 10


Ovakvim pakovanjem šaljemo poruku našim najboljim zaposlenima da su nam dragoceni i da zaista cenimo njihov svakodnevni napor da doprinesu kompaniji.

U pitanju je najveće pakovanje najukusnijih čokoladnih poslastica - belgijskih pralina.

Pakovanje Victoria je pravi izbor za ovakve prilike.


Ovako izgleda realizacija pakovanja Victoria koju smo radili za kompaniju DM, čiji je zahtev od početka bio jasan - VIP pakovanje sa VIP sadržajem.

Ovo pakovanje i slična pakovanja pralina su uvek naša preporuka za vredne poslovne partnere, bilo pojedinačno, bilo kao deo većeg paketa.


VARIJANTA BROJ 11


Možete jednim poslom sa nama da rešite dugoročno potrebe za poslovnim poklonima, za više ciljnih grupa.

Izvanredan primer je saradnja sa Strabagom, koji je od početka imao konkretan cilj i uz sve naše ponuđene varijante, lako smo našli rešenja za sve ciljne grupe.Zaključak

Kada Vašim partnerima i zaposlenima priredite ovakvo iznenađenje, Vaš odnos podižete na viši nivo. Taj gest se pamti mnogo duže i ostavlja utisak besprekorno sinhronizovanog odnosa iza koga stoji ozbiljna i jaka firma.


Sve što smo prikazali je samo deo naše ponude, naših mogućnosti i poslova koje smo realizovali. Javite nam se da rešimo i vaše nedoumice i da izađemo u susret potrebama vašeg poslovanja.


Našu celokupnu ponudu možete videti OVDE.

Stižu novogodišnji praznici, obezbedite Vaše poklone na vreme!


Adresa: Bulevar Zorana Đinđića 181a, 11070 Beograd

Telefon: +381 11 7701 342

Email: office@acante.rs