bonbonjera

O nama

Uvek najbolja cokolada

Acante je nova zvezda i sinonim za korporativne poklone.

Kada želite jedinstvenim poklonom da se zahvalite, da podsetite klijente na uspešnu saradnju, kada je reč o važnim datumima za vas i vaše poslovne saradnike, ili da nagradite učinak zaposlenih i njihovu lojalnost, mi smo tu.

Nakon 7 godina iskustva i rada sa „slatkišima koji vas čine srećnim“ odlučili smo da poslovnim poklonima posvetimo posebnu i adekvatnu pažnju. Uz vrhunski kvalitet i čokoladni simbol elegancije rešili smo da podržimo vaše poslovanje, pomognemo vam da se predstavite i ojačate svoj brend.

Poslovni pokloni govore šta mislimo o poslovnim partnerima i šta nam saradnja sa njima znači, šalju poruku o nama, o zaposlenima ali pre svega o kompaniji. O želji za nastavak uspešne poslovne saradnje.

Zato vam predstavljamo novi brend – Acante, koji će vam pomoći, da uz naše višegodišnje iskustvo, napravite idealnu kombinaciju čokoladnih dražeja, belgijskih čokolada i pralina, kako biste obradovali svoje klijente ili zaposlene.

Belgijska čokolada i belgijske praline su idealan korporativni poklon, pogotovo u kombinaciji sa luksuznim pakovanjem, koje može biti personalizovano. Time se posebno izdvajate u očima vaših klijenata i jačate svoj brend.

Jer ljudi radije posluju sa onima koje znaju i vole. Baš zato je slanje promišljenog poklona savršen način da vaša kompanija postane željeni poslovni partner.